Σιώπης: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό...» (vid)

Σιώπης: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό...» (vid)

Newsroom
Σιώπης: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό...» (vid)

bet365

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Τράμπζονσπορ από το Champions League εμφανίστηκε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του τα έδωσε όλα για να μπει στους ομίλους!

Το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League κλείδωσε η Κοπεγχάγη του Ζέκα μετά και τη λευκή ισοπαλία στην Τραπεζούντα (0-0) απέναντι στην Τράμπζονσπορ.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, η ομάδα των Σιώπη - Μπακασέτα δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης και μοιραία έμεινε εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Σιώπης εμφανίστηκε απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του έδωσε τον καλύτερό της εαυτό!

«Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας αλλά δεν σκοράραμε και δεν προκριθήκαμε στους ομίλους. Συνεχίζουμε» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα