Με Τσόλακ στ' αστέρια η Ρέιντζερς, μαζί και η Κοπεγχάγη του Ζέκα! (vid)

Newsroom
Με Τσόλακ στ' αστέρια η Ρέιντζερς, μαζί και η Κοπεγχάγη του Ζέκα! (vid)

bet365

Ο Τσόλακ ντύθηκε... ήρωας για τη Ρέιντζερς, αφού πέτυχε το γκολ πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-0) και την έστειλε στους ομίλους του Champions League. Πρόκριση για Κοπεγχάγη και Ζέκα απέναντι στην Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη!

Με Τσόλακ βλέπει αστέρια! Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ πρόκρισης για τη Ρέιντζερς κόντρα στην Αϊντχόφεν, της χάρισε τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Έπειτα από το χορταστικό 2-2 στη Σκωτία, αμφότερες οι ομάδες εμφανίστηκαν πιο προσεκτικές και συντηρητικές στη ρεβάνς, με τον νικητή τελικά να καθορίζεται από τον Κροάτη. Έπειτα από λάθος στην άμυνα των Ολλανδών, ο Τσόλακ είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας και σημείωσε το γκολ της νίκης στο 60΄, υπογράφοντας την επιστροφή της Ρέιντζερς στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ισοπαλία με νικητή... Ζέκα

Τράμπζονσπορ και Κοπεγχάγη συγκρούστηκαν στην Τραπεζούντα με φόντο ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League και το τελικό 0-0 παραδόξως ανέδειξε... νικητή. Χάρη στο προβάδισμα με 2-1 που είχε αποκτήσει από τον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Ζέκα άφησε εκτός την Τράμπζο των Μπακασέτα - Σιώπη, η οποία πάλεψε μέχρι τέλους για το γκολ που θα την κρατούσε στο παιχνίδι της πρόκρισης και τελικά έπεσε μαχόμενη.

Ζέκα και Σιώπης ξεκίνησαν βασικοί σε μια αναμέτρηση που στο πρώτο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν απόλυτα, όμως ελέω... Ράιαν το 0-0 παρέμενε αμετάβλητο. Τα λεπτά κυλούσαν, το άγχος... βασίλευε με τους Τούρκους να ρίχνουν στην μάχη τον ανέτοιμο Τάσο Μπακασέτα στο 78΄ σε μια απόπειρα να σκοράρουν, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα. Το σφύριγμα της λήξης πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Δανούς που άντεξαν μέχρι το φινάλε και κλείδωσαν την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League, ενώ αντίθετα η ομάδα της Τουρκίας θα αναγκαστεί να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα