Μπακχάρ: «Έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι»

Newsroom
Μπακχάρ: «Έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι»

bet365

Ο Μπαράκ Μπακχάρ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League.

Ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα μιλώντας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επισήμανε για:

Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πρώτο παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία. Ξέρουμε φυσικά πως θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα στο γήπεδό της. Όμως πραγματικά πιστεύουμε πως τα πάντα είναι ανοιχτά. Είναι σαν να είναι ένας τελικός Κυπέλλου και πιστεύουμε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Το πλάνο: Το πρώτο παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς όμως μετά μπήκαμε στη λογική του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε πως θα χρειαζόταν να αμυνθεί για περίπου 70 λεπτά. Εμείς θέλουμε να λειτουργούμε ανάλογα με το πως πηγαίνει το ματς.

Την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο: Υπάρχουν παίκτες που έχουν βιώσει πράγματα στο ποδόσφαιρο. Που έχουν παίξει σε γεμάτα γήπεδα και στο εξωτερικό. Όταν θέλεις κάτι θα πρέπει να το διαχειριστείς και να πας να παίξεις το παιχνίδι σου.

Τα πέναλτι: Έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι.

Τον Ατζίλι και τον Πλάνιτς: Ο Πλάνιτς είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει κάτι νέο. Ο Ατζίλι προπονήθηκε και θα είναι διαθέσιμος.

Σε σχέση με την 11άδα πάντως είναι πιθανό να υπάρξουν δύο αλλαγές. Ο Πιερό να ξεκινήσει αντί του Ατζίλι και ο Αμπού Φάνι αντί του Λαβί.

@Photo credits: INTIME
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα