Champions League: Καταστράφηκε το υλικό από τις κάμερες που κατέγραφαν το χάος στον τελικό

Newsroom
Champions League: Καταστράφηκε το υλικό από τις κάμερες που κατέγραφαν το χάος στον τελικό

bet365

Τα λάθη γύρω από τον τελικό του Champions League συνεχίζονται, με εκπρόσωπο της Γαλλικής Ομοσπονδίας να παραδέχεται πως το οπτικοακουστικό υλικό που καταγράφηκε από τις κάμερες έχει πλέον καταστραφεί.

Ο τελικός του Champions League θα χαραχθεί στη μνήμη ως μια παταγώδη αποτυχία σε επίπεδα οργάνωσης.

Η UEFA τα έκανε... μαντάρα με τα εισιτήρια, γεγονός που προκάλεσε έκτροπα στις θύρες του «Σταντ Ντε Φρανς» από τους οπαδούς που περιμέναν να επικυρωθεί το «μαγικό χαρτάκι» τους για να βρεθούν εντός του γηπέδου. Και σαν να μην έφταναν αυτά, τα σοβαρά λάθη από τους συντελεστές γύρω από τη διεξαγωγή του τελικού συνεχίζονται ακατάπαυστα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FFF) που μίλησε στη γαλλική Γερουσία για τον τελικό, το υλικό από τις κάμερες που κατέγραφαν όλα όσα γίνονταν μέσα και έξω από το στάδιο έχει πλέον καταστραφεί!

«Οι εικόνες είναι διαθέσιμες για τις επόμενες επτά μέρες. Μετά καταστρέφονται αυτόματα. Θα έπρεπε να υπάρχει η απαίτηση αυτές οι εικόνες να παραχθούν και σε άλλες υπηρεσίες, το υλικό που εμπεριέχεται είναι πολύ βίαιο» ήταν τα λόγια του που αναμενόμενα προκάλεσαν έξτρα θόρυβο στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα