Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα παρελθόν οι Μπέιλ - Ίσκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα παρελθόν οι Μπέιλ - Ίσκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα παρελθόν οι Μπέιλ - Ίσκο

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Ίσκο, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι μετά από εννέα χρόνια και πέντε κατακτήσεις Champions League.

Μαζί ξεκίνησαν τον κύκλο τους στη Ρεάλ Μαδρίτης οι Γκάρεθ Μπέιλ - Ίσκο και μαζί τον έκλεισαν. Οι δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν στους «Μερένγκες» το 2013 με μεταγραφή από Τότεναμ και Μάλαγα, αντιστοίχως, μαζί πανηγύρισαν πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα, τρία Super Cup Ισπανίας - Ευρώπης και ένα Κύπελλο. Σήμερα (1/6) οι δυο ποδοσφαιριστές αποτελούν με κάθε επισημότητα παρελθόν από τη «Βασίλισσας» και είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Θυμίζουμε πως τόσο ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ουαλίας όσο και ο Ισπανός χαφ έχουν ήδη αποχαιρετήσει τη Ρεάλ μέσω Social Media.

«Η Ρεάλ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την αφοσίωση στον Γκάρεθ Μπέιλ, έναν ποδοσφαιριστή που είναι μέρος του θρύλου της ομάδας για πάντα. Η Ρεάλ θα είναι πάντοτε το σπίτι του και ευχόμαστε σε εκείνον και την οικογένειά του καλή τύχη», ανέφερε η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης για τον Μπέιλ, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες είχε στοχοποιηθεί από οπαδούς και δημοσιογράφους.

O Μπέιλ το 2013 είχε γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος, όταν η Ρεάλ κατέβαλε 101 εκατομμύρια ευρώ στην Τότεναμ για τον αποκτήσεις. Ο Ουαλός σταρ έπαιξε 258 φορές με τη φανέλα των «Μπάνκος», σκόραρε 106 γκολ και μοίρασε 67 ασίστ.

Από την πλευρά του ο Ίσκο ήταν 21 ετών όταν υπέγραψε στους «Μερένγκες» και σε αυτά τα εννέα χρόνια μέτρησε 353 εμφφανίσεις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, πέτυχε 53 γκολ και δημιούργησε 56 τέρματα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα