Αντσελότι σε Μαρσέλο: «Είσαι θρύλος, φίλε μου...» (pic)

Αντσελότι σε Μαρσέλο: «Είσαι θρύλος, φίλε μου...» (pic)

Αντσελότι σε Μαρσέλο: «Είσαι θρύλος, φίλε μου...» (pic)

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι ήθελε ν' αποτίσει φόρο τιμής στον Μαρσέλο για το τέλος εποχής στη Ρεάλ και την αποχώρηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος σήκωσε ακόμα ένα Champions League και κλείνει το κεφάλαιο των «μερένγκες».

Έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας και ασύγκριτης προσφοράς στο κλαμπ, με τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στα χρονικά της Ρεάλ Μαδρίτης και σηκώνοντας ψηλά στον ουρανό του Παρισιού το δικό του 5ο Champions League και 14ο της «βασίλισσας», ο Μαρσέλο αποχωρεί πλέον από την ομάδα.

Μπορεί εκείνος να μην το ήθελε και να περίμενε κάπως διαφορετική συμπεριφορά από τη διοίκηση, ωστόσο, ο κύκλος του στους «μερένγκες» κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού στέφθηκε φέτος Πρωταθλητής Ισπανίας, Πρωταθλητής Ευρώπης και είχε πάρει και το Super Cup στο... Final-4 που είχε διεξαχθεί.

Ο Κάρλο Αντσελότι που είναι κύριος και ξέρει να εκτιμά ανθρώπους και καταστάσεις, θέλησε να δείξει στον Μαρσέλο πόσο τον εκτιμά ως «πιστό στρατιώτη» της Ρεάλ Μαδρίτης, αναρτώντας στα social media μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά και γράφοντας: «Είσαι θρύλος, φίλε μου...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα