Τελικός Champions League: Δημοσιογράφος της Equipe κατήγγειλε επίθεση από οπαδούς της Λίβερπουλ

Τελικός Champions League: Δημοσιογράφος της Equipe κατήγγειλε επίθεση από οπαδούς της Λίβερπουλ

bet365

Ο δημοσιογράφος της Equipe, Μπερτράν Λατούρ κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Λίβερπουλ έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του τελικού του Champions League.

Χάος επικράτησε πριν την έναρξη του 67ου τελικού του Champions League. Όπως έκαναν γνωστό οι Αρχές του Παρισιού 147 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ 68 οπαδοί συνελήφθησαν. Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα η σέντρα της αναμέτρησης να καθυστερήσει 36 λεπτά και οι οπαδοί αντέδρασαν αποδοκιμάζοντας τόσο κατά την τελετή έναρξης, όσο και κατά την ανάκρουση του ύμνου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει η Equipe ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο Γάλλος δημοσιογράφος της εφημερίδας, Μπερτράν Λατούρ, ο οποίος κατήγγειλε πως έπεσε θύμα επίθεση έξω από το γήπεδο από οπαδούς της Λίβερπουλ.

«Κατευθυνόμουν προς το Σταντ Ντε Φρανς όταν ένας Γάλλος είπε στους μεθυσμένους οπαδούς της Λίβερπουλ ότι ήμουν δημοσιογράφος που υποστηρίζει τη Ρεάλ, κάτι που προφανώς δεν είμαι. Τότε οι τρεις οπαδοί άρχισαν να με χτυπούν. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Βρισκόμασταν στη μέση του πλήθους και τότε, άλλοι οπαδοί των κόκκινων ήρθαν να μας χωρίσουν», ανέφερε στην καταγγελία του ο Λατούρ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα