Καμπέγιο για τους οπαδούς: Αγένεια! Δουλέψαμε τόσο για το show στον τελικό και τραγουδούσαν συνθήματα» (vid)

Newsroom
Καμπέγιο για τους οπαδούς: Αγένεια! Δουλέψαμε τόσο για το show στον τελικό και τραγουδούσαν συνθήματα» (vid)

bet365

Ιδιαίτερα ενοχλημένη ήταν η Καμίλα Καμπέγιο με την συμπεριφορά των οπαδών κατά τη διάρκεια του show της πριν τον τελικό του Champions League.

Την ώρα που έξω από το «Σταντ ντε Φρανς» γινόταν χάος με χιλιάδες οπαδούς της Λίβερπουλ να μη μπορούν να μπουν στο γήπεδο για τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Καμίλα Καμπέγιο έδινε το δικό της σόου με τα τραγούδια της, πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης.

Ωστόσο, η Κουβανή τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη για την συμπεριφορά των οπαδών της Ρεάλ και της Λίβερπουλ, οι οποίοι την «καπέλωσαν» με τα συνθήματά τους. Γι' αυτό κι εξέφρασε την ενόχληση αυτή μέσω Twitter, διαγράφοντας ωστόσο λίγο αργότερα τα posts.

«Ξαναβλέπω τώρα την εμφάνισή μας και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι τραγουδούσαν τους ύμνους των ομάδων τους τόσο δυνατά την ίδια ώρα. Η ομάδα μου κι εγώ δουλέψαμε ακούραστα για τόσο καιρό για να δημιουργήσουμε καλή ατμόσφαιρα και να προσφέρουμε ένα όμορφο show. Πολύ αγενές, αλλά τι να κάνεις… Χαίρομαι που σας άρεσε», έγραψε χαρακτηριστικά Καμίλα Καμπέγιο στο Twitter.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα