Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η αστυνομία συνέλαβε 68 οπαδούς που μπήκαν στο Stade de France χωρίς εισιτήριο

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η αστυνομία συνέλαβε 68 οπαδούς που μπήκαν στο Stade de France χωρίς εισιτήριο

bet365

Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη 68 ατόμων ενώ τουλάχιστον 238 οπαδοί χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, έπειτα από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον περίγυρο του «Σταντ ντε Φρανς».

Μέχρι και δέκα λεπτά πριν την αργοπορημένη σέντρα χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ ήταν έξω από το γήπεδο με εισιτήρια και απαιτούν να μπουν στο γήπεδο για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αρχές κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να απομακρύνουν όσους πλησιάζουν τα κάγκελα. Ακόμα και με... σπρέι πιπερίου!.

Μετά το τέλος του αγώνα, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη 68 ατόμων ενώ τουλάχιστον 238 οπαδοί χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, έπειτα από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον περίγυρο του «Σταντ ντε Φρανς».

«Πριν από τη συνάντηση μεταξύ των συλλόγων της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, πολλοί οπαδοί χωρίς εισιτήρια για τον αγώνα ή κάτοχοι πλαστών εισιτηρίων διέκοψαν την πρόσβαση στο Stade de France. στο επίπεδο της εξωτερικής περιμέτρου ασφαλείας . Ασκώντας ισχυρές πιέσεις για να εισέλθουν στο γήπεδο, αυτοί οι οπαδοί καθυστέρησαν την πρόσβαση στους θεατές με εισιτήρια. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ενέργεια, ορισμένοι άνθρωποι κατάφεραν να περάσουν τις πύλες και να εισβάλουν στο εσωτερικό του γηπέδου.

Η ταχεία επέμβαση της αστυνομίας επέτρεψε την αποκατάσταση της ηρεμίας και την εκκένωση των διαταράξεων έξω από το προαύλιο του Σταντ Ντε Φρανς», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα