Κλοπ για Μανέ: «Δεν με νοιάζουν οι φήμες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τη Μπάγερν»

Newsroom
Κλοπ για Μανέ: «Δεν με νοιάζουν οι φήμες, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τη Μπάγερν»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ανησυχεί για την περίπτωση του Σαντιό Μανέ και τις φήμες περί επικείμενης συμφωνίας με τη Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας ότι στο παρελθόν έχουν γραφτεί ξανά δημοσιεύματα σχετικά με τους Βαυαρούς πριν από μεγάλα παιχνίδια της Λίβερπουλ.

Την ώρα που η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τον τρίτο τελικό Champions League σε τέσσερα χρόνια, τα σενάρια για το μέλλον των Σαλάχ - Μανέ έχουν «φουντώσει» για τα καλά. Κι ενώ ο Αιγύπτιος σταρ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι θα φοράει την κόκκινη φανέλα και την επόμενη σεζόν, ο Σενεγαλέζος «διόσκουρός» του απέφυγε να τοποθετηθεί για το ίδιο ζήτημα και σύμφωνα με την «Equipe» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου!

Παρ' όλα αυτά, το σίριαλ δεν φαίνεται να αποσπά τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του από τον στόχο της έβδομης κούπας με τα μεγάλα αυτιά. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για τις φήμες γύρω από το μέλλον του Μανέ και δήλωσε πως δεν τον νοιάζει καθόλου το τι γράφεται, τονίζοντας ότι ανάλογα δημοσιεύματα που συνδέουν παίκτη του με τη Μπάγερν Μονάχου είχαν δημοσιευθεί και στο παρελθόν.

«Ο Μανέ βρίσκεται στα καλύτερά του. Είναι απόλαυση να τον παρακολουθείς. Ζητήσαμε πολλά από εκείνον φέτος. Οι φήμες για τη Μπάερν δεν με απασχολούν καθόλου αυτή τη στιγμή. Ο Σαντιό είναι συγκεντρωμένος. Καμία ανησυχία, είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτουν φήμες με τη Μπάγερν Μονάχου πριν από ένα πολύ σημαντικό μας παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Κλόπο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα