Σαλάχ: «Στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν»

Σαλάχ: «Στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν»

Σαλάχ: «Στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν»

bet365

Μήνυμα βέβαιης παραμονής στη Λίβερπουλ έστειλε ο Μο Σαλάχ στους φίλους των Reds, ξεκαθαρίζοντας πως οποιαδήποτε εξέλιξη με το συμβόλαιό του θα υπάρξει μετά τον τελικό του Champions League.

Το πιο ευχάριστο νέο λίγες μέρες πριν τον τελικό του Champions League χάρισε ο Μο Σαλάχ στους φιλάθλους της Λίβερπουλ. Μετά από μήνες αβεβαιότητας, διαπραγματεύσεων και ουκ ολίγων μεταγραφικών σεναρίων που τον ήθελαν να αφήνει τους Reds, o Αιγύπτιος σταρ ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς της χρονιάς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης πως θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα και τη νέα σεζόν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023.

«Θα μείνω σίγουρα στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν. Δεν θέλω να είμαι εγωιστής. Στο μυαλό μου δεν υπάρχει η σκέψη του συμβολαίου. Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για την ομ΄δαα, για εμάς. Θέλω να κερδίσω ξανά το Champions League. Θέλω να δω τον Χέντο να σηκώνει ξανά αυτό το τρόπαιο», δήλωσε ο «Φαραώ» και οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παρισιού (28/5, 22:00, Cosmotesport1HD, Live Gazzetta).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα