Ο Μπενζεμά σκοράρει στο Champions League κάθε 70,5 λεπτά (vids)

Ο Μπενζεμά σκοράρει στο Champions League κάθε 70,5 λεπτά (vids)

Newsroom
 Ο Μπενζεμά σκοράρει στο Champions League κάθε 70,5 λεπτά (vids)

bet365

Ο Γάλλος στράικερ βρήκε (ξανά) δίχτυα κόντρα στη Σίτι, έφτασε τα 15 γκολ στο τουρνουά και τα 10 στα τελευταία του πέντε ματς στη διοργάνωση.

Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Champions League πήρε απόψε (5/5) η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς άφησε εκτός νυμφώνας (και) τη Μάντσεστερ Σίτι, με έναν σπάνιο και συνάμα συναρπαστικό τρόπο. Το 0-1 του 89' έγινε 2-1 στο 90'+1' και έτσι το ζευγάρι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όπου ο Καρίμ Μπενζεμά ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 93' και «έγραψε» το μετέπειτα τελικό το 3-1 για τους «μερένγκες», αποτέλεσμα που τους έστειλε στο Παρίσι.

Να το πούμε σε απλά, κατανοητά και κάπως λαϊκά ελληνικά – αν επιτρέπεται μία τόσο αδόκιμη φράση – αυτά που κάνει φέτος ο Γάλλος στράικερ είναι εξωπραγματικά και συναντιόνται σπανιότατα σε τόσο κορυφαίο επίπεδο, αφού κόντρα στους «πολίτες» έφτασε τα 15 γκολ στη διοργάνωση σε μόλις 11 εμφανίσεις του, όπου συνολικά έχει παίξει 1.059', μαζί με τις καθυστερήσεις. Αν γίνουν οι σχετικές διαιρέσεις θα δούμε πως κατά μέσο όρο σκοράρει στο τουρνουά κάθε 70,5 αγωνιστικά λεπτά, νούμερο που... τρομάζει για το βαθμό δυσκολίας που διέπει το τουρνουά, ενώ «χρειάστηκε» μόλις 45 τελικές, άρα κατά μέσο όρο θέλει μόλις τρεις για να βρει δίχτυα (η μία μάλιστα αποκρούστηκε από το δοκάρι).

Παράλληλα στα (πολλά) 30 του που είναι τώρα (35 αισίως) τρέχει κατά μέσο όρο 10 χιλιόμετρα σε κάθε ματς, σκόραρε ήδη και με τα δύο πόδια (11 με το δεξί/1 με το αριστερό) όπως και τρεις φορές με κεφαλιά και έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Μάλιστα κόντρα στην αγγλική ομάδα διατήρησε την επαφή του με το αντίπαλο τέρμα για 5ο «κολλητό» παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένο πιο πριν και κατά χρονικά σειρά σημείωσε χατ-τρικ στις νίκες με 3-1 επί των Παρί, Τσέλσι, βρήκε μία φορά δίχτυα στην ήττα (3-2) από τους Λονδρέζους, δύο φορές σε εκείνη του Etihad (4-3) και ακόμη μία απόψε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα