Έμερι: «Η Λίβερπουλ θα υποφέρει πολύ περισσότερο στη ρεβάνς»

Newsroom
Έμερι: «Η Λίβερπουλ θα υποφέρει πολύ περισσότερο στη ρεβάνς»

bet365

Ο Ουνάι Έμερι δήλωσε την πεποίθησή του πως η ρεβάνς του 2-0 του «Άνφιλντ» θα είναι εντελώς διαφορετική κόντρα στη Λίβερπουλ κι έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του για μια πιο επιθετική εμφάνιση μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Η Βιγιαρεάλ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ, δίχως να αντέξει αμυντικά όπως συνέβη στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν. Το προβάδισμα πρόκρισης είναι ξεκάθαρο και ανήκει στους Reds ενόψει της ρεβάνς, ωστόσο, ο Ουνάι Έμερι φάνηκε αποφασισμένος για μια διαφορετική «μάχη» στο «Θεράμικα», μπροστά στο κοινό του Κίτρινου Υποβρύχιου.

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στο flash interview μετά το ματς και δήλωσε πως οι Reds θα υποφέρουν πολύ περισσότερο στη ρεβάνς της Ισπανίας, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τη νίκη, την άξιζαν. Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν καλό, αλλά δεν βρήκαμε ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις μας. Στο δεύτερο μέρος πίεσαν και πήραν ένα καλό αποτέλεσμα. Για μας δεν είναι ιδανική η διαφορά, αλλά θα προσπαθήσουμε, θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να κάνουμε κάτι καλύτερο στην έδρα μας μπροστά στο κοινό μας. Νομίζω πως το ματς σε μία εβδομάδα από σήμερα θα είναι πολύ διαφορετικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα