Ατλέτικο Mαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Oι ενδεκάδες της ρεβάνς

Βασίλης Μπαλατσός
Ατλέτικο Mαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Oι ενδεκάδες της ρεβάνς

bet365

O Ντιέγκο Σιμεόνε θα παρατάξει την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι σε σχηματισμό 5-3-2, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα κατεβάσει τους «Πολίτες» με το... κλασικό του 4-3-3 και τον Φιλ Φόντεν σε ρόλο «ψευτοεννιαριού».

Τα πλάνα τους για τη «μονομαχία» τους στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» (22:00, Mega/Cosmote TV) έκαναν γνωστά ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα για τη ρεβάνς της νίκης των «Πολιτών» με 1-0 στο «Έτιχαντ» στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League. Ο «Τσόλο» θα κατεβάσει τους γηπεδούχους με σύστημα 5-3-2, το οποίο μένει να δούμε αν θα γίνεται πάλι... 5-5-0, ενώ ο Καταλανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας δεν άλλαξε το κλασικό του 4-3-3 με τον Φιλ Φόντεν να αγωνίζεται ως «ψευτοεννιάρι».

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Κοντογκμπιά, Κόκε, Λεμάρ, Λόντι, Γκριεζμάν, Φέλιξ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Γκιντογάν, Μαχρέζ, Φόντεν, Σίλβα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα