Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο: Οι «ροχιμπλάνκος» με 12 πάσες έφτασαν από την άμυνα στην περιοχή της Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας
Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο: Οι «ροχιμπλάνκος» με 12 πάσες έφτασαν από την άμυνα στην περιοχή της Σίτι (vid)

bet365

Στον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, οι παίκτες της Ατλέτικο κατάφεραν με μόλις 12 πάσες να απεγκλωβιστούν από την άμυνα και να εκδηλώσουν επίθεση, δείχνοντας ότι υπήρχαν διαστήματα κατά τα οποία η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησε να απειλήσει...

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι έκριναν τον Ντιέγκο Σιμεόνε για τον τρόπο παιχνιδιού της Ατλέτικο στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «ροχιμπλάνκος» πριν το γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε κρατούσε μακριά τους Πολίτες από την αντίπαλη περιοχή. Κι αυτό οφείλεται στον σχηματισμό (5-5-0) του Αργεντινού τεχνικού το οποίο απέδωσε μέχρι τη στιγμή που πέρασε στο ματς ο Φόντεν και με τη δική του ασίστ ο Βέγλος μεσοεπιθετικός έκανε το 1-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το «πούλμαν» του Σιμεόνε δεν άρεσε καθόλου στους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, κατέκρινε την επιλογή του συναδέλφου του να αγωνιστεί με δέκα παίκτες πίσω από τη μεσαία γραμμή.

Παρ' όλα αυτά, υπήρξαν στιγμές στις οποίες η Ατλέτικο προσπάθησε να βγει στην επίθεση. Οπως στην παρακάτω φάση, όπου οι παίκτες της ομάδας της Μαδρίτης, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από την άμυνα και να εκδηλώσουν επίθεση, αλλάζοντας μόλις 12 πάσες. Μάλιστα, ο Γιορέντε θα είχε την ευκαιρία να έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Έντερσον αν ο βοηθός δεν σήκωνε το σημαιάκι για οφσάιντ.

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα