Μπενζεμά: «Δεν τελείωσε η πρόκριση»

Newsroom
Μπενζεμά: «Δεν τελείωσε η πρόκριση»

bet365

Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», Καρίμ Μπενζεμά, στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη με 3-1 επί της Τσέλσι ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί, ενώ αποθέωσε τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι.

Σε «one man show» μετέτρεψε ο Καρίμ Μπενζεμά την πρώτη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Γάλλος φορ πέτυχε δεύτερο διαδοχικό χατ τρικ σε ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς μετά τη μεγάλη ανατροπή επί της Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε τρεις φορές και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έφερε τους Μαδριλένους μια «ανάσα» από τα ημιτελικά. Ο αρχηγός των «Μερένγκες» στις δηλώσεις του μετά το ματς ξεκαθάρισε πως η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, ενώ αποθέωσε τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα τρεις φορές. Το τρίτο γκολ ήταν και το πιο σημαντικό αφού πριν είχα χάσει μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία. Εμπιστευόμαστε τον Αντσελότι. Είναι ένας εκ των κορυφαίων τεχνικών του κόσμου. Δεν έχει τελειώσει σε καμία περίπτωση η πρόκριση. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς στο Μπερναμπέου την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Καρίμ Μπενζεμά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα