Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-2: Εμφατικές οι Μπλαουγκράνα στο ιστορικό Clasico των 91.500 φιλάθλων! (vid)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-2: Εμφατικές οι Μπλαουγκράνα στο ιστορικό Clasico των 91.500 φιλάθλων! (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League γυναικών (5-2), στο ιστορικό πρώτο Clasico που διεξάγεται στο «Καμπ Νόου» και με προσέλευση ρεκόρ για το άθλημα που ξεπέρασε τις 91.500!

Ιστορική αναμέτρηση για το ποδόσφαιρο, εμφατική Μπαρτσελόνα στο παρθενικό Clasico που διεξάγεται ποτέ στο «Καμπ Νόου». Μπροστά στον αριθμό-ρεκόρ για αγώνα γυναικών των 91.533 θεατών, οι Μπλαουγκράνα συνέτριψαν τη Ρεάλ Μαδρίτης με 5-2 και σε συνδυασμό με τη νίκη στη Μαδρίτη (1-3) συνέχισαν πανηγυρικά την πορεία της υπεράσπισης της κούπας με τα μεγάλα αυτιά που κατέκτησαν πέρυσι.

Η προσμονή των φιλάθλων χτυπούσε «κόκκινο» τις τελευταίες ημέρες κι αυτό αποτυπώθηκε από τις εκατοντάδες των υποστηρικτών της Μπαρτσελόνα που συγκεντρώθηκαν έξω από το «Καμπ Νόου» αρκετές ώρες πριν από την έναρξη. Υπό την παρουσία του προπονητή της ανδρικής ομάδας, Τσάβι και του Κάρλες Πουγιόλ, η παρέα της κορυφαίας παίκτριας στον πλανήτη, Αλέξια Πουτέγιας ήταν σαρωτική στο δεύτερο μέρος και με τέσσερα γκολ σε 18' λεπτά ανέτρεψε το 1-2 στο εμφατικό 5-2, εν μέσω ανεπανάληπτης ατμόσφαιρας.

Το ρεκόρ προσέλευσης μέχρι πρότινος κατείχε ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 1999, με 91.185 θεατές.

Η Ρεάλ είχε καταφέρει να φτάσει κοντά στο σκορ του πρώτου αγώνα και μάλιστα με δική της ανατροπή, χάρη στα γκολ των Καρμόνα (16') και Θορνόθα (48'). Το γκολ της τελευταίας άγγιξε τα όρια... βραβείου Πούσκας, αφού το πέτυχε με φανταστική λόμπα λίγο μπροστά από τη σέντρα!

Οι Μπλαουγκράνα, όμως, με όπλο το κατάμεστο «Καμπ Νόου» και την ποιοτική τους ανωτερότητα απάντησαν άμεσα με την Μπονματί (52') κι ανταπέδωσαν στις παγκοσμίας κλάσης γκολάρες, με το φανταστικό «κρέμασμα» που επιχείρησε η Πίνα από αριστερά εκτός περιοχής.

Δείτε τα δύο καταπληκτικά γκολ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα