Σέρχιο Ράμος: Οριστικά εκτός για τη μάχη με την Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Τόπας
Σέρχιο Ράμος: Οριστικά εκτός για τη μάχη με την Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχιο Ράμος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με την Ρεάλ, για τους «16» του Champions League.

Τα προβλήματα για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό από τη μέρα που έχει μετακομίσει στο Παρίσι, δεν έχουν τελειωμό. Εως τώρα έχει προλάβει να αγωνιστεί μονάχα σε πέντε ματς, ενώ μόλις σε δυο εξ αυτών έβγαλε 90λεπτο.

Οπως επιβεβαίωσε και ο σύλλογος του, ο Σέρχιο Ράμος θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Ετσι, ο 35χρονος Ισπανός αστέρας της Παρί, ο οποίος δεν νιώθει άνετα στο Παρίσι, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Παριζιάνους, στο πρώτο ματς με την πρώην ομάδα του την Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (15/2, 22:00), για τους «16» του Champions League.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στη Γαλλία ο Σέρχιο Ράμος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς στη Μαδρίτη στις 9 Μαρτίου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα