«Ο Ράμος δεν νιώθει άνετα στο Παρίσι, ήταν ο ηγέτης της Ρεάλ και τώρα ένας ακόμη παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν»

«Ο Ράμος δεν νιώθει άνετα στο Παρίσι, ήταν ο ηγέτης της Ρεάλ και τώρα ένας ακόμη παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν»

Κώστας Τόπας
«Ο Ράμος δεν νιώθει άνετα στο Παρίσι, ήταν ο ηγέτης της Ρεάλ και τώρα ένας ακόμη παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν»

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος παραμένει σκιά του καλού του εαυτού στην Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αισθάνεται πλέον σημαντικός παίκτης, όπως το ένιωθε όταν υπερασπιζόταν τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρίτος ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους (22) στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τους Τζέντο και Μαρσέλο (23). Αρχηγός στις έξι από τις 16 σεζόν που φόρεσε τη λευκή φανέλα. Αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Επιπλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής, και δύο φορές στην Ευρώπη, με την Ισπανία.

Η λίστα με τα πλεονεκτήματα του Σέρχιο Ράμος είναι αξιοζήλευτη και ατελείωτη. Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας. Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος σήμερα παραμένει σκιά του καλού του εαυτού στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεν νιώθει άνετα στο Παρίσι. Ήταν ο αρχηγός και το σημείο αναφοράς του αποδυτηρίου της Ρεάλ Μαδρίτης, και τώρα είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής στην Παρί Σεν Ζερμέν», εξηγεί στο «ABC» ένα άτομο πολύ κοντά στον Σέρχιο Ράμος.

Η απογοήτευση είναι μια από τις ψυχικές καταστάσεις που έχει βιώσει περισσότερο ο Ανδαλουσιανός αμυντικός τους τελευταίους επτά μήνες. Ο Σέρχιο Ράμος δεν έχει ξεχάσει ακόμη την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τον στενότερο κύκλο του συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν ανανέωσε για τη λευκή ομάδα επειδή ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν το επιθυμούσε.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι στους Παριζιάνους δεν έχει καταφέρει να πάρει μαζεμένα παιχνίδια στα πόδια του λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν. Οπως όλα δείχνουν μάλιστα δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ούτε για τη μεγάλη μάχη με την πρώην ομάδα του την Τρίτη (15/02, 22:00), για τους «16» του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα