Βλαχοδήμος: «Δεν είναι στο χέρι μας η πρόκριση, θα παίξουμε για τη νίκη»

Βλαχοδήμος: «Δεν είναι στο χέρι μας η πρόκριση, θα παίξουμε για τη νίκη»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, MVP της Μπενφίκα στο 0-0 του «Καμπ Νόου», εμφανίστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του αναφορικά με τις πιθανότητες πρόκρισης των Αετών, τονίζοντας ότι η πρόκριση προς το παρόν βρίσκεται στα χέρια της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» μιαν αγωνιστική αρχύτερα και γι' αυτό ευθύνεται εν πολλοίς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Ο MVP της Μπενφίκα κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε όποια περίπτωση χρειάστηκε να επέμβει, με αποκορύφωμα την τρομερή του απόκρουση στην κεφαλιά του Ντε Γιονγκ στο 67' και διατήρησε το 0-0 που δίνει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του, παρά το -2 που τη χωρίζει από τους Καταλανούς. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να μη νικήσουν Μπλαουγκράνα στο δύσκολο ματς που έχουν κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας και ταυτόχρονα η Μπενφίκα να επικρατήσει της Ντιναμό Κιέβου, κάτι για το οποίο ο διεθνής Έλληνας κίπερ δήλωσε αποφασισμένος

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν ανοιχτό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Αγγίξαμε το γκολ στο φινάλε, είχαμε κι άλλες δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Κοιτάζουμε μπροστά.

Το σίγουρο είναι ότι η πρόκριση δεν είναι στο χέρι μας. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με στόχο τη νίκη, πιστεύω θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, αλλά παίζουμε εντός έδρας μαζί με τους φιλάθλους μας και πάμε για τη νίκη.

Ξέρουμε ότι πήραν καινούριο προπονητή. Κάποιες φορές ο νέος προπονητής μπορεί να φέρει άλλον αέρα σε μία ομάδα, αλλά δεν μιλήσαμε ιδιαίτερα για αυτό. Μιλήσαμε κυρίως για το δικό μας παιχνίδι, το δικό μας πλάνο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα