Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα 0-0: Ο... Σεφέροβιτς κράτησε ζωντανούς τους Καταλανούς (vid)

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα 0-0: Ο... Σεφέροβιτς κράτησε ζωντανούς τους Καταλανούς (vid)

bet365

Ο Σεφέροβιτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στις καθυστερήσεις, δεν έδωσε τη νίκη στη Μπενφίκα (0-0) και κράτησε τη Μπαρτσελόνα... ζωντανή στη μάχη της 2ης θέσης.

Στο 95ο λεπτό η Μπενφίκα βγαίνει στην αντεπίθεση, η μπάλα φτάνει στον Σεφέροβιτς, αδειάζει τον Τερ Στέγκεν και στέλνει τη μπάλα... άουτ! Ο Ζεσούς σωριάστηκε στο έδαφος και χτυπιόταν για τη χαμένη ευκαιρία της χρονιάς. Η Μπενφίκα δεν μπόρεσε να νικήσει τη Μπαρτσελόνα (0-0), έμεινε στο -2 από της Καταλανούς, ωστόσο οι ελπίδες πρόκρισης είναι ολοζώντανες. Ο λόγος; Την τελευταία αγωνιστική οι Πορτογάλοι υποδέχονται την αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου, την ώρα που η Μπαρτσελόνα παίζει στο Μόναχο. Οι «Αετοί» θέλουν νίκη και παράλληλα να χάσει βαθμό ή βαθμούς η Μπάρτσα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Καταλανοί του Τσάβι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν καλές στιγμές με τον Αλμπα και τον Ντεμίρ. Στο 35΄ η Μπενφίκα στην καλύτερή της στιγμή βρήκε δίχτυα με τον Οταμέντι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε, μιας και από την εκτέλεση κόρνερ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ. Στο 43’ οι Καταλανοί είχαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά η προσπάθεια του Ντεμίρ σταμάτησε στο δοκάρι.

Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τη Μπάρτσα να έχει το πάνω χέρι, αλλά να μη βρίσκει διαδρόμους προς την εστία του Βλαχοδήμου. Βέβαια, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 68’, αλλά στην κεφαλιά του Ντε Γιονγκ ο Ελληνας γκολκίπερ είχε μεγάλη επέμβαση. Η πίεση έγινε μεγαλύτερη, στο 84’ ο Αραούχο σκόραρε, όμως ακυρώθηκε σωστά το γκολ λόγω οφσάιντ. Ο Ντεμπελέ επέστρεψε, όμως δε βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις, όπως και ο Πικέ που είδε την κεφαλιά του να καταλήγει άουτ. Κι όμως, ευχαριστημένη από την εξέλιξη πρέπει να είναι η Μπαρτσελόνα, μιας και στο 90+5’ ο Σεφέροβιτς έχασε το… άχαστο!

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα, Λανγκλέ (86' Ντεστ), Αραούχο (86' Γκαρθία), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Γκονθάλεθ, Γκάβι, Ντεπάι, Ντεμίρ (66'΄Ντεμπελέ)

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Βερόνγκεν, Οταμέντι, Αλμέιντα, Ζιλμπέρτο, Γκριμάλδο (81' Σεφέροβιτς), Ζοάο Μάριο (59' Τααράμπ), Ράφα Σίλβα (70' Λαζάρο), Βάιγκλ, Γιαρεμτσουκ (59' Νούνιες), Εβερτον (70' Πίζι)


Η βαθμολογία σε 5 αγώνες

1. Μπάγερν 15 (19-3)
2. Μπαρτσελόνα 7 (2-6)
3. Μπενφίκα 5 (5-9)
4. Ντιναμό Κιέβου 1 (1-9)

Επόμενη αγωνιστική 8/12
Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου
Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα