Τσιμίκας: «Νιώθω πιο σημαντικός τώρα, πέρυσι ήμουν άτυχος» (vid)

Τσιμίκας: «Νιώθω πιο σημαντικός τώρα, πέρυσι ήμουν άτυχος» (vid)

Κώστας Τόπας
Τσιμίκας: «Νιώθω πιο σημαντικός τώρα, πέρυσι ήμουν άτυχος» (vid)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, τόνισε πως τη φετινή σεζόν νιώθει πιο σημαντικός κι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, στη συνέχεια των υποχρεώσεων της.

Ο «Greek Scouser» πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, παίρνοντας φανέλα βασικού, κόντρα στην Ατλέτικο. Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι ότι στις έξι φορές που ο Τσιμίκας έχει πάρει φανέλα βασικού, η ομάδα του έχει ισάριθμες νίκες αλλά κι έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μπακ αναφέρθηκε στη νίκη των «Reds» απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» αλλά και στην πορεία του έως τώρα με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

«Ναι, φυσικά τώρα νιώθω πιο σημαντικός. Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς. Αλλά φέτος ξεκίνησα τη σεζόν με την ομάδα, έκανα όλη την προετοιμασία. Πέρυσι δεν το έκανα. Τώρα περιμένω τα επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστώ για να είμαι έτοιμος», ανέφερε αρχικά για τη φετινές του εμφανίσεις και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με την Ατλέτικο.

«Είμαστε χαρούμενοι, όλοι έδωσαν τα πάντα», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο διεθνής άσος Κώστας Τσιμίκας και συνέχισε: «Ήταν μια απίστευτη βραδιά για όλους. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι για μια ακόμη βραδιά ήταν καταπληκτικοί.

Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς. Τελείωσε τώρα, εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση. Αλλά είμαστε η Λίβερπουλ και παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Θα παίξουμε και θέλουμε να κερδίσουμε».

Οσον αφορά για το γεγονός ότι φέτος η Λίβερπουλ έκανε για πρώτη φορά το τέσσερα στα τέσσερα στο Champions League, ο Τσιμίκας τόνισε:

«Για αυτό δουλέψαμε. Δείξαμε σε κάθε παιχνίδι ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Το κάναμε, είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία. Στόχος μας είναι μόνο να κερδίζουμε. Θα συνεχίσουμε έτσι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα