Ξέσπασμα Μαρς για τον διαιτητή: «Ήταν σαν να ήθελε αυτόγραφο από τον Νεϊμάρ»

Newsroom
Ξέσπασμα Μαρς για τον διαιτητή: «Ήταν σαν να ήθελε αυτόγραφο από τον Νεϊμάρ»

bet365

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο προπονητής της Λειψίας, Τζέσε Μαρς μετά την ισοπαλία κόντρα στην Παρί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ρέφερι σφύριζε σαν να ήθελε να πάρει… αυτόγραφο του Νεϊμάρ!

Για δεύτερο σερί παιχνίδι, η Λειψία έπαιξε στα ίσα την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσει, κερδίζοντας απλά τον βαθμό στο φινάλε χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Σόμποσλαϊ (2-2). Ο προπονητής των Ταύρων, όμως, Τζέσε Μαρς, δεν στάθηκε μόνο στην προσπάθεια των παικτών του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, αλλά και στη διαιτησία του Champions League, την οποία κατηγόρησε για εύνοια υπέρ των μεγάλων ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός τεχνικός τα έβαλε με τον Σουηδό ρέφερι της αναμέτρησης, Έκμπεργκ, για την επιείκεια στις κάρτες που έδειξε απέναντι στον Νεϊμάρ, σαν να… ήθελε να του ζητήσει αυτόγραφο από τον Βραζιλιάνο σταρ.

«Έχω την εντύπωση ότι οι διαιτητές ευνοούν τις μεγάλες ομάδες έναντι των μικρών ομάδων. Είναι δύσκολο να σε σεβαστούν οι διαιτητές. Μου φάνηκε ότι ο διαιτητής σφύριζε σαν να ήθελε να πάρει αυτόγραφο από τον Νεϊμάρ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα