Κλοπ: «Έπρεπε να κάνουμε γκολ τις σέντρες του Τσιμίκα» (vid)

Newsroom
Κλοπ: «Έπρεπε να κάνουμε γκολ τις σέντρες του Τσιμίκα» (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε την πολύ καλή εμφάνιση και τις τελικές που δημιούργησε ο Κώστας Τσιμίκας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τις οποίες και θα έπρεπε να έχει μετατρέψει σε γκολ ο Ντιόγκο Ζότα.

Το πρώτο 90λεπτο του Κώστα Τσιμίκα στο Champions League με τη φανέλα της Λίβερπουλ ήταν άκρως επιτυχημένο και συνδυάστηκε με τη μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0) που σφράγισε πρόκριση και πρωτιά στον «όμιλο του θανάτου». Ο Έλληνας αριστερός μπακ τα πήγε περίφημα και άγγιξε δύο φορές την πρώτη του ασίστ, με δύο καταπληκτικές σέντρες συστημένες στο κεφάλι του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος, όμως στην πρώτη περίπτωση νικήθηκε από τον Όμπλακ και στη δεύτερη αστόχησε απελπιστικά.

Οι ευκαιρίες που δημιούργησε ο «Τσίμι» ήταν κι ένα σημείο στο οποίο στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος του ματς, μιλώντας για τις χαμένες ευκαιρίες των Reds που θα έπρεπε να έχουν εκμεταλλευτεί κόντρα στους Ροχιμπλάνκος.

«Ο Κώστας έκανε δύο πολύ καλές σέντρες τις οποίες θα έπρεπε να έχουμε κάνει γκολ», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον 24χρονο οπισθοφύλακα, τον οποίο και πήρε μια πατρική αγκαλιά στο φινάλε του αγώνα στο «Άνφιλντ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα