Μουρίνιο: «Σπόντα» για διαιτησία και… Γιουβέντους στο Instagram

Newsroom
Μουρίνιο: «Σπόντα» για διαιτησία και… Γιουβέντους στο Instagram

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν άντεξε και πέταξε την «σπόντα» του για τις διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της Ρόμα, παραθέτοντας εικόνες από δύο πέναλτι που ευνόησαν και στις δύο περιπτώσεις τη Γιουβέντους.

Μετά το τέλος του ματς με τη Μίλαν είχε ξεσπάσει για τη διαιτησία, λέγοντας πως «αν μιλήσω, θα με τιμωρήσουν». Τελικά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν άντεξε και... μίλησε μέσω Instagram, εκφράζοντας την αγανάκτησή του με αφορμή το πέναλτι που κέρδισε η Γιουβέντους στο ματς κόντρα στη Ζενίτ.

Συγκεκριμένα, μετά την άστοχη εκτέλεση του Πάουλο Ντιμπάλα, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη λόγω της πρόωρης εισόδου παικτών της Ζενίτ στη μεγάλη περιοχή, με τον Αργεντινό να ευστοχεί σε δεύτερο χρόνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, δεν ξέχασε τι είχε συμβεί σε αντίστοιχη φάση στο ματς της Ρόμα κόντρα στη Γιουβέντους (1-0 η Κυρία) και παρέθεσε την «παγωμένη» εικόνα όπου φαίνεται να μπαίνουν παίκτες των Μπιανκονέρι στην περιοχή, με τον ρέφερι όμως να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι μετά το χαμένο πέναλτι του Βερετού.

«Το ένα πέναλτι έπρεπε να επαναληφθεί, το άλλο όχι. Μαντέψτε ποιο είναι ποιο», έγραψε ο Μου στον λογαριασμό του και κατάφερε πάλι να βρεθεί στο προσκήνιο σε μέρα... Champions League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα