Ο Χέντερσον και η ομοιότητα με το γκολ του Τζέραρντ κόντρα στον Ολυμπιακό (vids)

Κώστας Τόπας
Ο Χέντερσον και η ομοιότητα με το γκολ του Τζέραρντ κόντρα στον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Το γκολ του Τζόρνταν Χέντερσον απέναντι στη Μίλαν, θύμισε στους οπαδούς της Λίβερπουλ αυτό που είχε πετύχει ο Στίβεν Τζέραρντ, το 2005, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με την υπογραφή του αρχηγού της, Τζόρνταν Χέντερσον, η Λίβερπουλ έκανε την ανατροπή (3-2) απέναντι στη Μίλαν και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League.

Ο 31χρονος αρχηγός των «Reds», ο οποίος σκόραρε στο Champions League μετά από 2.485 ημέρες, πήρε το... ριμπάουντ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της αντίπαλης άμυνας και με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το γκολ του ξύπνησε μνήμες στους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς θυμήθηκαν το τέρμα που είχε πετύχει ο Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στον Ολυμπιακό το 2005 στο «Άνφιλντ».

Τότε, η Λίβερπουλ αναζητούσε τρία τέρματα για να προκριθεί στους «16» του Champions League. Σε διαφορετική περίπτωση περνούσε στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός.

Μέχρι το 79′ ο Ολυμπιακός κρατούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά τα πάντα άλλαξαν μέσα σε έξι λεπτά. Ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε το 3-1 και με αυτόν τον τρόπο, έδωσε στην ομάδα του το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League στο τέλος εκείνης της σεζόν, στον αξέχαστο τελικό με αντίπαλο την Μίλαν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα