Μαρτίνς: «Τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση για τον τελικό με τη Λουντογκόρετς»

Μαρτίνς: «Τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση για τον τελικό με τη Λουντογκόρετς»

Δημήτρης Σαμόλης
Μαρτίνς: «Τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση για τον τελικό με τη Λουντογκόρετς»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι εναντίον της Λουντογκόρετς και πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την πρόκριση σε αγώνα που βλέπει ως τελικό.

Η συνέντευξη Τύπου του Μαρτίνς για τη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς την Τρίτη (10/8, 21.00), στον γ' προκριματικό του Champions League:

Επηρεάστηκε η ομάδα από τη μείωση των προπονήσεων λόγω των πυρκαγιών;

«Όχι, δεν θα επηρεαστεί ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά. Η μείωση ήταν φυσικό επακόλουθο με όσα συμβαίνουν στην Αττική και στην Ελλάδα. Θα πάμε απόλυτα προετοιμασμένοι».

Ποιο στοιχείο πρέπει να αλλάξετε και να βελτιώσετε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι;

«Αυτό που επηρεάσε την απόδοσή μας, ήταν ότι δεν πιέσαμε την άμυνα του αντιπάλου. Αυτό είναι κάτι που βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και πρέπει να το κάνουμε από το πρώτο λεπτό στο δεύτερο ματς. Πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις τους γιατί έχει γρήγορους παίκτες».

Είναι όλοι 100% έτοιμοι να βοηθήσουν αύριο;

«Ξεκάθαρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αν εξαιρέσουμε τον Αβραάμ. Είμαστε όλοι σε καλύτερη κατάσταση».

H κατάργηση του εκτός έδρας γκολ σας βρίσκει σύμφωνο; Τώρα ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στη Βουλγαρία και να νικήσει για να πάρει την πρόκριση;

«Η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ κάνει το παιχνίδι πιο ανταγωνιστικό και για τις δύο ομάδες. Ειδικότερα όταν το αποτέλεσμα κρινόταν σε μια παράταση, αν έμπαινε ένα γκολ σε παράταση το παιχνίδι τελείωνε εκεί. Αυτό κατά κάποιο τρόπο βοηθούσε τις πιο ισχυρές ομάδες. Το παιχνίδι γινόταν λιγότερο ανταγωνιστικό για εκείνους. Τώρα σε οποιεσδήποτε συνθήκες τα πράγματα είναι πιο ανταγωνιστικά. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθούν το ίδιο. Το ματς γίνεται πιο ενδιαφέρον. Με τον παλιό κανονισμό θα πηγαίναμε στη Βουλγαρία με μειονέκτημα. Τώρα δεν είναι έτσι. Και οι δύο ομάδες πρέπει να τα δώσουν όλα από την αρχή. Αντιμετωπίζουμε ως τελικό το αυριανό παιχνίδι».

Έχετε αποκλείσει μεγάλες ομάδες στο παρελθόν. Όπως την Αρσεναλ, όταν μάλιστα είχατε χάσει στο πρώτο παιχνίδι. Όταν το πρώτο ματς έρχεται ισόπαλο, όπως με Ντιναμό Κιέβου και Γουλβς, μετά η ομάδα μένει εκτός. Είναι κίνητρο να το πετύχετε τώρα;

«Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο πέρα από το ότι εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό. Το μόνο που πρέπει είναι να κάνουμε είναι να παίζουμε όπως πάντα. Δεν κοιτάξαμε ποτέ τις στατιστικές, ούτε όταν ήταν υπέρ μας και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε τέτοια πίεση επειδή στο παρελθόν συνέβη κάτι τέτοιο. Κοιτάζουμε τι συμβαίνει τώρα, ποιος είναι ο αντίπαλος και τα εμπόδια που έχουμε. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα