Αραμπί: «Πιστεύω σε εμένα και στην ομάδα, έχουμε ποιότητα να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

Δημήτρης Σαμόλης
Αραμπί: «Πιστεύω σε εμένα και στην ομάδα, έχουμε ποιότητα να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να αποκλείσει τη Λουντογκόρετς και ακολούθως να μπορέσει να μπει στους ομίλους του Champions League.

Την αισιοδοξία του και την πίστη πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο μπορεί να αποκλείσει τη Λουντογκόρετς, αλλά και να μπει στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Τρίτης (10/8, 21.00).

Νιώθεις απολύτως έτοιμος για τη ρεβάνς; Επίσης, σε βλέπουμε πλέον να επιδιώκεις και τη δημιουργία. Σε ικανοποιεί εξίσου να δημιουργείς, εκτός από το να σκοράρεις;

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος όταν μπορώ να τους βοηθάω. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που είχαμε προβλήματα με τον κορονοϊό. Είμαι 100% έτοιμος. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Πάμε για την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξει κυρίως ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς για να πετύχει την πρόκριση;

«Πραγματικά όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Και στο πρώτο παιχνίδι αν ήμασταν αποτελεσματικοί, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Σε προηγούμενα προκριματικά, τα δύο προηγούμενα χρόνια, έβαλες γκολ και βοήθησες τον Ολυμπιακό. Θεωρείς ότι και τώρα θα χρειαστεί να γίνει το ίδιο;

«Το ελπίζω. Είναι η τρίτη μου χρονιά και στις δύο προηγούμενες βοήθησα την ομάδα να προκριθεί. Και εφέτος θέλω να μπούμε στους ομίλους, έχουμε την ποιότητα να το πετύχουμε. Πληγωθήκαμε από την αρρώστια, όπως βέβαια έχει γίνει και σε άλλες ομάδες.Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω και στους συμπαίκτες μου. Είναι τελικός και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα