Ο Βατσλίκ ξέρει καλά τη Λουντογκόρετς (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Βατσλίκ ξέρει καλά τη Λουντογκόρετς (vid)

bet365

Ο Τσέχος διεθνής πορτιέρε του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν σε τέσσερις αναμετρήσεις τον σύλλογο από τη Βουλγαρία.

Ο 32χρονος Τόμας Βαλτσίκ είναι ένας γκολκίπερ που έχει βάλει μία γερή υποψηφιότητα για βασικός στους δύο αγώνες του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς (03/8 στις 22.00 και 10/08 στη Βουλγαρία στις 21.00) για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League (και τα δύο παιχνίδια τηλεοπτικά θα προβληθούν στο MEGA).

Έχει όμως τη σημασία του το γεγονός πως ο Βαλτσίκ έχει παίξει με τη Λουντογκόρετς (με την οποία στο παρελθόν είχε παίξει φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία ο Ολυμπιακός) σε 4 αγώνες. Πως έχει δηλαδή εμπειρία από τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Ο Τσέχος τότε ήταν γκολκίπερ της Βασιλείας. Σε όλα αυτά τα ματς ήταν δηλαδή με τη φανέλα των Ελβετών. Τη σεζόν 2014-2015 έπαιξε σε δύο αγώνες φάσης ομίλων του Champions League με τη Λουντογκόρετς. Στο εκτός έδρας ματς η ομάδα του έχασε 1-0 και στο εντός νίκησε με το εμφατικό 4-0.

Οι άλλοι δύο αγώνες ήταν πάλι σε φάση ομίλων του Champions League. Τη χρονιά 2016-2017 ήταν δύο αγώνες που τελείωσαν ισόπαλοι. Το εκτός έδρας ματς πήγε στο 0-0 και το εντός στο 1-1 για τη Βασιλεία. Συνολικά λοιπόν το αγωνιστικό... ταμείο του Βατσλίκ ήταν 1 νίκη, 1 ήττα, 2 ισοπαλίες και 2 γκολ που δέχθηκε σε 4 αγώνες, κρατώντας το μηδέν στους άλλους δύο.

Στη Βασιλεία ο Βατσλίκ είχε 169 αγώνες και ήταν η αμέσως προηγούμενή του ομάδα πριν τη Σεβίλλη. Στη Σεβίλλη ως γνωστόν δεν δέχθηκε την τελευταία πρόταση που του έγινε για ανανέωση διότι ήθελε να παίζει περισσότερο και έτσι μετά έκλεισε στον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα