Άλλος Ολυμπιακός κόντρα στη Λουντογκόρετς

Άλλος Ολυμπιακός κόντρα στη Λουντογκόρετς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτός των άλλων ποντάρει και σε επιστροφές βασικών του στελεχών στον αγώνα της 3ης Αυγούστου με τη Λουντογκόρετς.

Ήταν σίγουρα μαζεμένα και πολλά τα προβλήματα του Ολυμπιακού και στους δύο αγώνες με τη Νέφτσι Μπακού. Δύο αγώνες που οι Πειραιώτες επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-0) και πέρασαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Προβλήματα που προέκυψαν πριν τα ματς αλλά και στη διάρκειά τους. Όπως με την αποβολή του Καμαρά και τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη (μέχρι και οι Χασάν και Σουρλής χτύπησαν στα 2 ματς) και που εάν σε αυτά προσθέταμε και τις ήδη γνωστές απουσίες των τραυματιών Τικίνιο (που είχε και τιμωρία έτσι και αλλιώς και δεν θα έπαιζε σε αυτή τη σειρά των αγώνων) και Φορτούνη (τραυματίας που έκανε και χειρουργείο) θα φτιάχναμε μία 11άδα στο 4-3-3 ή και σε άλλον σχηματισμό, όπως έχετε διαβάσει ήδη.

Στον σχηματισμό υπάρχει και η επιλογή του Ντρέγκερ που δεν είναι στα ευρωπαϊκά πλάνα αλλά θα μπορούσε να παίξει τη δεξιά πλευρά μαζί με τον Ανδρούτσο. Σε αυτόν τον σχηματισμό έχουμε λοιπόν Κρίστινσον τέρμα και άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σωκράτη και Ντρέγκερ. Τριάδα στο κέντρο με Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο και Μαντί Καμαρά και μπροστά τον Αγκιμπού Καμαρά με τον Φορτούνη και τον Τικίνιο. Εναλλακτικά θα μπορούσε να βγει και σχήμα με τον Ανδρούτσο ως εξτρέμ.

Τώρα σε σχέση με τους αγώνες με τη Λουντογκόρετς ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε τους... πάντες (απ' αυτούς που υπολογίζει προφανώς) και ευελπιστεί πως θα έχει παραπάνω λύσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα είναι πιο δυνατός από τη Νέφτσι Μπακού. Όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του θα γίνει πράξη και θα έχει εάν όχι αρκετές σίγουρα ορισμένες επιστροφές βασικών παικτών του.

Ήδη γύρισε ο Ελ Αραμπί και εκτιμάται πως θα υπάρξουν και άλλες επιστροφές, όπως των Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη. Για τον Γάλλο χαφ και τον Έλληνα μέσο πάντως ισχύει πως η κατάσταση τους επαναξιολογείται κάθε μέρα. Επίσης θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό πως γυρίζουν και οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Παράλληλα υπάρχει το ενδεχόμενο σε αυτούς τους δύο αγώνες (3/8 στις 22.00 στο Φάληρο και 10/8 στις 21.00 στη Βουλγαρία) να δούμε και τον Βατσλίκ βασικό (αντί του Τζολάκη). Προφανώς και ο Ίβηρας τεχνικός θα ήθελε και την πλήρη επάνοδο του Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Άρα μπορεί κάλλιστα να δούμε έναν πιο πλήρη και διαφορετικό Ολυμπιακό, κάτι που αναμφίβολα χρειάζεται ο Πορτογάλος προπονητής μετά τις δυσκολίες που πέρασε και έπρεπε να διαχειριστεί.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα