Μούρα - Λουντογκόρετς 0-0: Στο μηδέν και η πρόκριση στη Βουλγαρία

Μούρα - Λουντογκόρετς 0-0: Στο μηδέν και η πρόκριση στη Βουλγαρία

bet365

Μούρα και Λουντογκόρετς έμειναν στο μηδέν στη Σλοβενία και η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο θα παιχθεί στη Βουλγαρία. Προβάδισμα με Τσόλακ για Μάλμε.

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στη Σλοβενία Μούρα και Λουντογκόρετς και η πρόκριση θα παιχθεί στη Βουλγαρία την επόμενη εβδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν είχαν την υπομονή στην τελική προσπάθεια. Θυμίζουμε, πως ο νικητής θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Νέφτσι.

Η Λουντογκόρετς (4-3-3) μπήκε δυνατά, πίεσε αρκετά και στο πρώτο 25λεπτο είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Η Μούρα (3-5-2) προσπάθησε να ισορροπήσει, είχε ένα καλό σουτ με τον Χόρβατ τίποτα όμως περισσότερο. Σωτηρίου και Ικόκο είχαν καλές προσπάθειες πριν το τέλος, χωρίς όμως να απειλήσουν τον Ομπράντοβιτς.

Στην επανάληψη, η Μούρα ήταν πιο ορεξάτη, κυκλοφορούσε καλύτερα και είχε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο με τους Κλέπατς και Μπομπίτσανεκ. Η καλύτερη στιγμή για τους Σλοβένους ήρθε στο 67΄αλλά η κεφαλιά του Στουρμ πέρασε μόλις άουτ. Η Λουντογκόρετς ανέβασε την απόδοσή της στο τελευταίο 20λεπτο και στο 77' έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Μανού βρήκε το δοκάρι. Τα προβλήματα στην άμυνα των Βούλγαρων φάνηκαν και στο 84', όταν από το... πουθενά, ο Κους βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον Καλίνα.

Προβάδισμα με... Τσόλακ, ήττα για Αστέρα

Η Μάλμε επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Ελσίνκι και απέκτησε το πάνω χέρι στη μάχη για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Θυμίζουμε, πως ο χαμένος του ζευγαριού θα βρει απέναντί του στα προκριματικά του Europa τον χαμένο του Ολυμπιακός - Νέφτσι. Οι Σουηδοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Τσόλακ στο 45'. Ωστόσο, οι Φινλανδοί στην καλύτερή τους φάση ισοφάρισαν στο 68' με τον Ρίσκι. Η Μάλμε απάντησε άμεσα και στο 75' ο Κρίστιανσεν διαμόρφωσε το 2-1.

Σκούρα τα βρήκε στο Καζακστάν ο Ερυθρός Αστέρας, ηττήθηκε 2-1 από την Καϊράτ και βλέπει την πρόκριση να απομακρύνεται. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ με τον Καντέ στο 24'. Οι Σέρβοι πίεσαν και στο 56' ήρθε η ισοφάριση με αυτογκόλ του Μικάνοβιτς. Ωστόσο, η Καϊράτ πήρε τη νίκη με έναν πρώην της Παρτιζάν, μιας και ο Μπανάκ διαμόρφωσε το 2-1 στο 79'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα