Λιλ: Αποχωρεί ο Γκατιέ, Νάπολι, Λυών, Νις στις επιλογές του

Gazzetta team
Λιλ: Αποχωρεί ο Γκατιέ, Νάπολι, Λυών, Νις στις επιλογές του

bet365

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λιλ, ο Κριστόφ Γκατιέ επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από τον σύλλογο, με πιθανότερους προορισμούς τις Νις, Λυών και Νάπολι.

Η θητεία του Κριστόφ Γκατιέ στη Λιλ έφτασε στο απόγειό της. Παρά τα οικονομικά προβλήματα, τη 17η θέση στην οποία τερμάτισε στην πρώτη του σεζόν στο τιμόνι το 2018 και το εξαιρετικά χαμηλότερο μπάτζετ από Παρί Σεν Ζερμέν, Λυών και Μονακό, οι Λιλουά έκαναν την απόλυτη έκπληξη και href="https://www.gazzetta.gr/football/championnat/article/1595921/ekane-thayma-i-lil-toy-karnezi-pire-protathlima-kai-afise-deyteri-tin-pari-vids" target="_blank"> κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Πλέον, ο 55χρονος τεχνικός είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον σύλλογο έχοντας ακουμπήσει ταβάνι, κάτι που επιβεβαίωσε δημόσια μέσω συνέντευξής του στην «Equipe».

Ήδη η Νις φέρεται να τον έχει προσεγγίσει με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αλλά όπως ανέφερε ο ίδιος, ανάμεσα στις επιλογές του βρίσκεται τόσο η Λυών (από την οποία αποχώρησε ο Ρουντί Γκαρσιά), όσο και η Νάπολι, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την href="https://www.gazzetta.gr/football/serie-a/article/1596459/fiorentina-anakoinose-ton-gkatoyzo" target="_blank">αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο και την ανακοίνωσή του από τη Φιορεντίνα.

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="fr">Christophe Galtier : « C'est le moment de quitter Lille »

L'entraîneur du LOSC a informé son président Olivier Létang qu'il n'honorerait pas sa dernière année de contrat. Pour son avenir, il exprime son intérêt pour l'OL, Nice et Naples. href="https://t.co/wLzxCPzxBp" rel="sponsored nofollow">https://t.co/wLzxCPzxBp href="https://t.co/10B6WyeZ1C" rel="sponsored nofollow">pic.twitter.com/10B6WyeZ1C

L'ÉQUIPE (@lequipe) href="https://twitter.com/lequipe/status/1397232647357804545?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">May 25, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα