Παρί– Σεντ Ετιέν 3-2: Ο Ικάρντι την έσωσε στο 90+6'! (vid)

Παρί– Σεντ Ετιέν 3-2: Ο Ικάρντι την έσωσε στο 90+6'! (vid)

bet365

Απίθανο ματς, απίθανο φινάλε ανάμεσα σε Παρί και Σεντ Ετιέν (3-2), με πέντε γκολ από το 78’ ως το 90+6’ και τους Παριζιάνους να χαμογελούν τελευταίοι χάρη στο «buzzer-beater» του Ικάρντι, μειώνοντας στο -1 από την πρωτοπόρο Λιλ!

Το «έμφραγμα» από τη λύτρωση απείχε μόνο μερικά λεπτά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο 78’ βρισκόταν πίσω στο σκορ, στο 90+2’ δέχτηκε ισοφάριση-σοκ κι όμως στο φινάλε, έσωσε ολόκληρη την παρτίδα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκαμψε την αντίσταση της Σεντ Ετιέν στο 90+6’ (3-2), χάρη στη «χρυσή» αλλαγή, τον Μάουρο Ικάρντι, σε ένα από τα πιο «θεοτρελά» ματς της σεζόν, δίχως να σπαταλήσει, έτσι, την ευκαιρία που της έδωσε η Λιλ να την πλησιάσει στο -1, μετά το δικό της 1-1 απέναντι στη Μονπελιέ.

Με το βάρος των μαζεμένων και σοβαρών απουσιών (Νεϊμάρ, Παρέδες, Γκέιγ τιμωρημένοι, Μαρκίνιος, Ντιαλό τραυματίες, Νάβας ίωση), οι Παριζιάνοι δεν εμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο, είχαν πολλά προβλήματα στη δημιουργία απέναντι στους διαβασμένους Στεφανουά, αλλά είχαν Μπαπέ κι αυτό έδειχνε να αρκεί.

Παρά την ψυχρολουσία από το 0-1 του Μπουανγκά στο 78’, ο Γάλλος σούπερ σταρ έφερε το ματς στα ίσα στην αμέσως επόμενη φάση και στο 87’ σφράγισε μόνος του την ανατροπή με εύστοχο πέναλτι. Ήταν το 35ο γκολ στη φετινή σεζόν, μόνο ο Λεβαντόφσκι έχει περισσότερα για παίκτες που αγωνίζονται στις Top-5 Λίγκες.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι του Παπέ Σισέ έβαλαν ξανά «φωτιά» στο ματς, όταν ο Χαμουμά ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+2’. Δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και των καθυστερήσεων, όμως, ο Άνχελ Ντι Μαρία με ιδιοφυή ντρίμπλα και ιδανική σέντρα στην περιοχή, βρήκε τον Ικάρντι κι εκείνος έσωσε την ομάδα του, με το πρώτο του γκολ στη Ligue 1 μετά τις 7 Φεβρουαρίου!

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Ρίκο, Φλορέντσι (77’ Νταγκμπά), Κέρερ, Κιμπεμπέ, Μπάκερ, Ντανίλο, Ερέρα, Σαράμπια (67’ Ντι Μαρία), Ραφίνια (67’ Βεράτι), Μπαπέ, Κεν (68’ Ικάρντι)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα