Ποτσετίνο: «Δουλεύουμε για να παραμείνει στην Παρί ο Μπαπέ»

Ποτσετίνο: «Δουλεύουμε για να παραμείνει στην Παρί ο Μπαπέ»

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: «Δουλεύουμε για να παραμείνει στην Παρί ο Μπαπέ»

bet365

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Κιλιάν Μπαπέ από το Παρίσι, διέψευσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία κυκλοφορούν φήμες ότι ο Κιλιάν Μπαπέ από τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται για λογαριασμό των Παριζιάνων, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Γάλλος επιθετικός απάντησε αρνητικά στη νέα πρόταση που του έγινε για την επέκταση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα το μέλλον του στην Παρί να θεωρείται αβέβαιο.

Ωστόσο, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Μπαπέ στον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια, παρά τα όσα έχουν αναφερθεί για συμφωνία του νεαρού επιθετικού με τους Μαδριλένους.

«Η επιθυμία της ομάδας είναι να τον κρατήσει, δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι αρκετά ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος στην ομάδα και τους στόχους της.

Δεν μπορώ να ελέγξω το τι λέγεται και γράφεται για αυτόν. Σίγουρα όμως δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου. Όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές τέτοιας μεγάλης αξίας, τότε είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν συνέχεια μεταγραφικά σενάρια που θα θέλουν συλλόγους να ενδιαφέρονται. Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει όλοι μας. Το θετικό όμως είναι πως δεν έχει επηρεαστεί καθόλου, αυτό είναι που με ενδιαφέρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα