ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η Παρί ζητάει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπαπέ!

Η Παρί ζητάει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπαπέ!

Η Παρί ζητάει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπαπέ!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της επιθυμίας του Κιλιάν Μπαπέ να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Παρ' όλα αυτά οι απαιτήσεις των Γάλλων για τον νεαρό φορ είναι εξωπραγματικές!

Ο Γάλλος επιθετικός, εξετάζει σε μεγάλο βαθμό την αποχώρηση του από το Παρίσι, θέλοντας να δοκιμάσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Η διοίκηση της Παρί αφού τα έβαλε κάτω, αποφάσισε πως δεν είναι κακή η ιδέα της αποχώρησης του από τον σύλλογο.

Ο Μπαπέ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Παρί, ωστόσο οι ιθύνοντες θεωρούν πως μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους αρκετά χρήματα από την πιθανή πώλησή του. Βέβαια, οι απαιτήσεις των Παριζιάνων για τον 21χρονο φορ είναι ακριβές.

Σύμφωνα με την «Sun», για να εγκρίνουν την αποχώρηση του Μπαπέ από τον σύλλογο, απαιτούν τουλάχιστον 324 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό είναι εξωπραγματικό για οποιαδήποτε ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της Μάντσεστερ Σίτι.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται το 2022 και τότε θα μπορέσει οποιαδήποτε ομάδα να τον αποκτήσει ως ελεύθερο...

Διαβάστε επίσης:

 
Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.