Τρουά: Η 10η ομάδα που αγόρασε το City Football Group!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τρουά: Η 10η ομάδα που αγόρασε το City Football Group!

bet365

Το City Football Group προχώρησε στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τρουά για την οποία είχε γραφτεί στον γαλλικό Τύπο πριν από μήνες και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι μετά τις Μάντσεστερ Σίτι, Μέλμπουρν Σίτι, Μοντεβιδέο Σίτι, Νιου Γιορκ Σίτι, Μουμπάι Σίτι, Λομέλ, Χιρόνα, Σιτσουάν Γιουνιού και Γιοκοχάμα η City Football Group κάνει δυναμικό μπάσιμο και στη γαλλική αγορά με την εξαγορά της Τρουά που μετέχει στη Ligue 2 της Γαλλίας.

O εκτελεστικός διεθυντής της City Football Group, Φεράν Σοριάνο εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της εταιρίας να επενδύσει και στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Γαλλία είναι μια από τις κορυφαίες χώρες στο ποδοσφαίρο και είμαστε περήφανοι που θα αποτελέσουμε μέρος αυτής της κοινότητας. Είχαμε δείξει εδώ και αρκετό καιρό ενδιαφέρον για το γαλλικό ποδόσφαιρο και ειδικά για την Τρουά, έτσι είμαστε χαρούμενοι που προχωρήσαμε στην ένταξη του 10ου συλλόγου στην εταιρία μας».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LIGUE 1 NEWS FEED