ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τζιμπρίλ Σισέ: Τα... παρακάλια σε Νιμ και Ντιζόν!

Τζιμπρίλ Σισέ: Τα... παρακάλια σε Νιμ και Ντιζόν!

Τζιμπρίλ Σισέ: Τα... παρακάλια σε Νιμ και Ντιζόν!

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, θέλει στα 38 του να επιστρέψει στα γήπεδα και απευθύνει έκκληση - κάλεσμα σε Νιμ και Ντιζόν.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν από λίγες ημέρες, ο Τζιμπρίλ Σισέ υποστήριξε ότι θα έπαιζε και τσάμπα, προκειμένου να πετύχει τα τέσσερα γκολ που χρειάζεται για να φτάσει τα εκατό στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Ο 38χρονος άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού επανήλθε για το συγκεκριμένο θέμα και, μιλώντας στο «Europe 1», ουσιαστικά... παρακάλεσε Νιμ και Ντιζόν να του δώσουν μια ευκαιρία για να παίξει ξανά μπάλα.

«Πριν από την Οσέρ, ξεκίνησα την καριέρα μου στη Νιμ. Θα ήταν το κλείσιμο ενός κύκλο» υποστήριξε αρχικά ο ανενεργός εδώ και δύο χρόνια Σισέ, προσθέτοντας πως «τρέφω μεγάλο σεβασμό και για τη Ντιζόν. Θα ήταν μια σπουδαία κίνηση από την πλευρά τους αν μου δώσουν μια ευκαιρία».

Νιμ και Ντιζόν φλέρταραν όλη την σεζόν με τον υποβιβασμό στην Ligue 2, αλλά η πρόωρη διακοπή της Ligue 1 λόγω κορονοϊού, τις γλίτωσε από τον υποβιβασμό, στον οποίο καταδικάστηκαν εντέλει Αμιάν και Τουλούζ.