Εξαλλοι με τον Ραϊόλα στην Ντόρτμουντ λόγω Χάαλαντ

Κώστας Τόπας
Εξαλλοι με τον Ραϊόλα στην Ντόρτμουντ λόγω Χάαλαντ

bet365

Εντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Ντόρτμουντ, μετά την απόφαση του Μίνο Ραϊόλα να κάνε περιοδεία στην Ευρώπη, συζητώντας με διάφορες ομάδες για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ, πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ραϊόλα όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις και με συλλόγους από την Premier League, όπως την Τσέλσι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ.

Η στάση του Ιταλού μάνατζερ και η απόφαση του να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους, έκαναν έξαλλους τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», ο γνωστός ατζέντης και ο πατέρας του Νορβηγού άσου πριν βρεθούν στην Ισπανία, είχαν πραγματοποιήσει μία συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Μάικλ Ζορς, όπου φάνηκε πως υπάρχει ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Ντόρτμουντ τους ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ το καλοκαίρι μιας και υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την παραχώρηση του το καλοκαίρι του 2022. Δηλαδή, τότε που θα είναι σε ισχύ η ρήτρα του αξίας περίπου 80 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο Μάικλ Ζορς ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στον Μίνο Ραϊόλα, για την πίεση που ασκεί, ώστε να αποχωρήσει ο Χάαλαντ, στο τέλος της σεζόν από την Βεστφαλία. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, αξιώνει το ποσό των 180 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Νορβηγού στράικερ, καθώς με αυτό το ποσό δύσκολα κάποια ομάδα θα καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα