Χάαλαντ: Ο Ραϊόλα γυρίζει την Ευρώπη και... προετοιμάζει το έδαφος

Κώστας Ζάλιαρης
Χάαλαντ: Ο Ραϊόλα γυρίζει την Ευρώπη και... προετοιμάζει το έδαφος

bet365

Πρώτα η Μπαρτσελόνα, μετά η Ρεάλ και σήμερα (2/4) τέσσερις από τις μεγάλες ομάδες της Premier League. Ο Μίνο Ραϊόλα κάνει... tour για να μιλήσει με τα σπουδαιότερα κλαμπ της Ευρώπης για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ! Αρνείται την πώληση η Ντόρτμουντ, κάνει τα παιχνίδια του ο ατζέντης του Νορβηγού...

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός. |21+

Στα 20 του χρόνια ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στην ποδοσφαιρική Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ίσως λίγο περισσότερο και από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει καταφέρει να «σβήσει» αυτή τη στιγμή την κουβέντα για το μέλλον του, μετά και την εκλογή του Τζουάν Λαπόρτα στην προεδρία στη νέα εποχή της Μπαρτσελόνα.

Ο Χάαλαντ έχει τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Μίνο Ραϊόλα, να τον εκπροσωπεί, πράγμα που σημαίνει ότι παίζεται πολύ καλά το παιχνίδι του τρόπου με τον οποίο μπορεί να γίνει ένα πολύ μεγάλο deal με έναν πολύ μεγάλο σύλλογο για έναν παίκτη που ήδη έχει καταφέρει πολλά.

Την Πέμπτη, ο Ραϊόλα μαζί με τον πατέρα του Νορβηγού σούπερ σταρ, Αλφ Ιγκε Χάαλαντ, βρέθηκαν στην Βαρκελώνη, συναντήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα με την Μπαρτσελόνα για μια πρώτη κουβέντα και λίγες ώρες αργότερα υπήρξε συνάντηση και με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ντόρτμουντ έπειτα από τον ντόρο που έγινε θέλησε να τοποθετηθεί και ν' αναφέρει ότι δεν τίθεται ζήτημα πώλησης του παίκτη το φετινό καλοκαίρι παρά το γεγονός πως και ο ίδιος δίνει αφορμές με τον εκνευρισμό του και τη συμπεριφορά του όταν τα πράγματα στραβώνουν στην Βεστφαλία.

Όπως αναφέρει ο Τύπος του εξωτερικού, εντός της ημέρας (2/4) αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις του Ραϊόλα με εκπροσώπους των Τσέλσι, Λίβερπουλ και των συλλόγων του Μάντσεστερ.

Στόχος του ιδιότροπου ατζέντη είναι να εκφραστούν οι πρώτες σκέψεις για να υπάρχει η προετοιμασία με τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής για τον Χάαλαντ για τη στιγμή που θα θελήσει το επόμενο βήμα.

Μy Story με τον Φραν Βέλεθ: Ο αυτισμός της κόρης του, η υπέρβαση και η ευτυχία

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα