Λιλιάν Τουράμ: «Σοκαρίστηκα όταν είδα τον γιο μου να φτύνει αντίπαλο» (vid)

Λιλιάν Τουράμ: «Σοκαρίστηκα όταν είδα τον γιο μου να φτύνει αντίπαλο» (vid)

Κώστας Τόπας
Λιλιάν Τουράμ: «Σοκαρίστηκα όταν είδα τον γιο μου να φτύνει αντίπαλο» (vid)

bet365

Σοκαρισμένος ήταν ο Λιλιάν Τουράμ, όταν είδε τον γιο του πριν από λίγες ημέρες στον αγώνα της Γκλάντμπαχ με την Χόφενχαϊμ να φτύνει τον Πος.

Ο Μάρκους Τουράμ, αφού πρώτα απολογήθηκε για την απαράδεκτη ενέργεια του να φτύσει στο πρόσωπο τον Στέφαν Πος της Χόφενχάιμ, στη συνέχεια τιμωρήθηκε από την ομάδα του με πρόστιμο που φτάνει τις 150.000 ευρώ, ενώ η Γερμανική Ομοσπονδία τον τιμώρησε με πέντε αγωνιστικές και πρόστιμο 40.000 ευρώ με αναστολή.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1998 Λιλιάν Τουράμ, δήλωσε σοκαρισμένος σε εκπομπή του «RCI» Γουαδελούπης, όταν είδε τον γιο του να φτύνει τον αντίπαλο του λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνη τη στιγμή αναρωτήθηκε αν όντως είναι γιος του.

«Είναι απολύτως κατανοητό τι συμβαίνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εγώ, είδα τον αγώνα και ήμουν εξαιρετικά σοκαρισμένος. Αναρωτήθηκα εάν ήταν πραγματικά ο υιός μου. Μιλήσαμε μετά το περιστατικό και μου εξήγησε ότι εξοργίσθηκε και ήταν πολύ θυμωμένος. Και μου είπε: "Αλλά, μπαμπά δεν θα ήθελα να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είμαι σε θέση να φτύνω κάποιον σκόπιμα γιατί αυτό, είναι ανόητο"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα