Ρουμενίγκε: «Σπουδαίος και μακρόχρονος ο γάμος με τον Φλικ»

Gazzetta team
Ρουμενίγκε: «Σπουδαίος και μακρόχρονος ο γάμος με τον Φλικ»

bet365

Ο εκ των προέδρων της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, προανήγγειλε ότι ο σύλλογος θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια τον Χάνζι Φλικ στην τεχνική ηγεσία.

Ανέλαβε ως υπηρεσιακός τον περασμένο Νοέμβριο, μεταμόρφωσε την Μπάγερν Μονάχου και την οδήγησε στην κατάκτηση του δεύτερου τρεμπλ της ιστορίας της, δικαιολογώντας απόλυτα το συμβόλαιο έως το 2023 που είχε υπογράψει από τον Απρίλιο.

Ο Χάνζι Φλικ θα... ριζώσει στον πάγκο της Μπάγερν, όπως ξεκαθάρισε ο εκ των προέδρων του βαυαρικού συλλόγου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. «Έχει τρία χρόνια συμβόλαιο και στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Χάνζι για πολλά χρόνια γιατί ταιριάζει τέλεια στην ομάδα. Όταν ανέλαβε ήμασταν πέμπτοι στο πρωτάθλημα, δεν παίζαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και την Κυριακή (23/08) η ομάδα έγινε σχεδόν το καμάρι της Ευρώπης. Θα είναι ένας σπουδαίος και μακρόχρονος γάμος με τον Χάνζι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο «Κάλε» επανέλαβε την επιθυμία του να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα («το ποδόσφαιρο χρειάζεται τους φιλάθλους και θεωρώ ότι ένα 15 με 20% της χωρητικότητας είναι εφικτό»), εξέφρασε την βεβαιότητα για την παραμονή του Νταβίντ Αλάμπα («θεωρώ ότι νιώθει στην Μπάγερν σαν στο σπίτι του»), ενώ υποστήριξε εκ νέου ότι η Λίβερπουλ ΔΕΝ έχει έρθει σε επαφή με την Μπάγερν για την περίπτωση του Τιάγκο Αλκάνταρα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα