Μπουντεσλίγκα: Μόνο το 31% των Γερμανών υπέρ της επανέναρξης

Gazzetta team
Μπουντεσλίγκα: Μόνο το 31% των Γερμανών υπέρ της επανέναρξης

bet365

Παραδόξως, χαμηλό εμφανίστηκε το ποσοστό όσων συμφωνούν με την επιστροφή στην ενεργό δράση, με το 56% των Γερμανών να δηλώνουν αντίθετοι.

Η Μπουντεσλίγκα ξεκινάει και πάλι το Σάββατο (16:30). Ολος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έχει στραμμένα τα βλέμματά του στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν συμμερίζονται τη χαρά των υπολοίπων και δείχνουν να ανησυχούν. Σε σχετική δημοσκόπηση, μόλις το 31% απάντησε ότι συμφωνεί με την επιστροφή των αγώνων.

Αντιθέτως, σε ποσοστό 56% οι Γερμανοί θεωρούν ότι δεν έπρεπε να συμβεί τώρα, καθώς είναι ακόμα επικίνδυνο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το υπόλοιπο 13% απάντησε ότι δεν τους απασχολεί το γεγονός και δεν ασχολούνται με την μπάλα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED