Βέρνερ: «Μπάγερν; Όχι, θέλω εξωτερικό»

Gazzetta team
Βέρνερ: «Μπάγερν; Όχι, θέλω εξωτερικό»

bet365

Ο Τίμο Βέρνερ ξεκαθάρισε ότι, σε περίπτωση αποχώρησης του από την Λειψία, θέλει να πάει σε ομάδα εκτός Γερμανίας, με την Λίβερπουλ να είναι το φαβορί.

Γερμανικά ΜΜΕ επισημαίνουν τις τελευταίες ώρες ότι ο Τίμο Βέρνερ δεν θέλει να πάει στην Μπάγερν Μονάχου, σε περίπτωση που φύγει από την Λειψία, και προτιμάει ομάδα του εξωτερικού, με την Λίβερπουλ να φέρεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο 24χρονος επιθετικός της Λειψίας, μάλιστα, έσπευσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Bild» να επιβεβαιώσει ότι προτεραιότητά του είναι ομάδα εκτός Γερμανίας και όχι ο βαυαρικός σύλλογος, παρά την δύναμη και την δυναμική του.

«Η Μπάγερν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δεν τίθεται θέμα, και ο Χάνσι Φλικ ήδη απέδειξε ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά αν προέκυπτε η πιθανότητα να αλλάξω ομάδα, θα προτιμούσα να πάω στο εξωτερικό, παρά στην Μπάγερν. Για εμένα θα αποτελούσε μεγαλύτερη πρόκληση από το απλώς να αλλάξω ομάδα στην Bundesliga» επισήμανε ο Βέρνερ, με 27 γκολ και δώδεκα ασίστ μέχρι τώρα στην φετινή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα