Δεν θέλει Μπάγερν ο Βέρνερ και πιέζει για Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας
Δεν θέλει Μπάγερν ο Βέρνερ και πιέζει για Λίβερπουλ

bet365

Περιζήτητος είναι ο Τίμο Βέρνερ, ενόψει της νέας σεζόν με τη Λίβερπουλ να είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη ομάδα, η οποία θα τον εντάξει στο ρόστερ της.

Αρκετά «μεγαθήρια» της Ευρώπης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ. Ο διεθνής στράικερ διανύει μία καταπληκτική σεζόν, έχοντας 27 γκολ σε 36 αναμετρήσεις.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, το όνομα του είχε συνδεθεί με τη Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία με τους «Βαυαρούς». Ωστόσο, το συγκεκριμένο σενάριο δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με την «Bild» ο διεθνής επιθετικός φαίνεται αρνητικός στο να αγωνιστεί σε άλλον γερμανικό σύλλογο και πόσω μάλλον στη Μπάγερν.

Μεγάλη του επιθυμία φαίνεται πως είναι την επόμενη σεζόν να μετακομίσει στο Νησί, για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ, έχει δηλώσει θαυμαστής του Βέρνερ και σίγουρα θα αποτελούσε μία αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή των «Reds».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα