Κορονοϊός: Τα 20.000 τεστ για τους παίκτες προκαλούν την... οργή των Γερμανών!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Τα 20.000 τεστ για τους παίκτες προκαλούν την... οργή των Γερμανών!

bet365

Η Bundesliga κάνει πλάνα επιστροφής μέσα στον Μάιο, αλλά τα 20.000 τεστ για την Covid-19 προκαλούν...οργή στη γερμανική κοινωνία!

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Η Bundesliga θέλει να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, το χρονοδιάγραμμα που καταρτίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή προβλέπει την επιστροφή του πρωταθλήματος μέχρι τα μέσα Μαΐου 9 Μαΐου, εφ 'όσον είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η υγεία των παικτών. Γι 'αυτό, μιλάμε για 20.000 τεστ στις ομάδες που θα μπορούσαν να είναι απαραίτητα για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κοροναϊού, αριθμός που προκαλεί μια σημαντική σύγκρουση στη γερμανική κοινωνία.

Η ιδέα της διάθεσης τέτοιου αριθμού τεστ για αποκλειστική χρήση των ποδοσφαιριστών προκάλεσε την οργή εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας, οι οποίοι θεωρούν ότι είναι άδικο, λαμβάνοντας υπόψη το τι υποφέρουν κάποιοι για να λάβουν ένα μόνο τεστ. «Θα μπορούσαμε να παίξουμε πάλι το φθινόπωρο, όταν έχουμε αρκετά τεστ και κανείς δεν θα αισθάνεται ότι τους στερεί τίποτα», δήλωσε ο γιατρός Karl Lauterbach.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED