Ντόρτμουντ: 140 εκατ. ευρώ, η τιμή εκκίνησης για τον Σάντσο!

Gazzetta team
Ντόρτμουντ: 140 εκατ. ευρώ, η τιμή εκκίνησης για τον Σάντσο!

bet365

Κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να φτάσει η (σχεδόν βέβαιη) μεταγραφή του Άγγλου υπέρ ταλαντούχου μεσοεπιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο.

Ο Τζέιντον Σάντσο επιβεβαιώνει, και με τις φετινές του εμφανίσεις στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (17 γκολ και 18 ασίστ σε 33 συμμετοχές), ότι είναι το νέο παιδί – θαύμα του αγγλικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου και πως είναι θέμα χρόνου να φύγει από την ομάδα της Βεστφαλίας για έναν μεγαλύτερο σύλλογο στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την (έγκριτη σε τέτοια θέματα) γερμανική εφημερίδα «Bild», η τιμή εκκίνησης για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, τον teenager με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε όλη την Ευρώπη, είναι μόλις... 140 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτό σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, οι ομάδες που έχουν δείξει μέχρι τώρα το πιο έντονο ενδιαφέρον, θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για έναν ποδοσφαιριστή που, αν συνεχίσει έτσι, θα αφήσει εποχή. Όπως και να' χει, δύσκολα θα κριθεί το μέλλον του Σάντσο πριν από την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα