Σάντσο: O teenager με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε όλη την Ευρώπη!

Σάντσο: O teenager με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε όλη την Ευρώπη!

Κώστας Ζάλιαρης
Σάντσο: O teenager με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε όλη την Ευρώπη!

bet365

Ο Τζέιντον Σάντσο συνεχίζει τις εξαιρετικές του επιδόσεις στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, είχε γκολ και ασίστ απέναντι στην Κολωνία το βράδυ της Παρασκευής και πλέον η συμμετοχή του στα τέρματα της ομάδας του είναι η καλύτερη που μπορεί να βρει κανείς από teenager στην Ευρώπη!

FA Cup: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Άγγλος εξτρέμ, ναι μεν δεν διανύει την πιο ήρεμη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του αφού πολλάκις έχει δει να γράφεται πως απλά μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τη Βεστφαλία, ωστόσο, στο γήπεδο κάνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό για το οποίο πληρώνεται.

Βοηθάει τη Ντόρτμουντ και οι ατομικές του επιδόσεις είναι τέτοιες που μια πιο βαθιά σκέψη ίσως καθιστά άδικη και τη βράβευση του Ζοάο Φέλιξ ως Golden Boy για το 2019.

Ο Τζέιντον Σάντσο, λοιπόν, έχει φτάσει πλέον τη συμμετοχή του σε 22 γκολ για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ, έχοντας σκοράρει εκείνος 11 φορές και έχοντας μετρήσει ισάριθμες ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Αυτά τα νούμερα είναι τα καλύτερα με τεράστια διαφορά από άλλους ποδοσφαιριστές της δικής του ηλικιακής κατηγορίας στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι τα διπλάσια από αυτά που παρουσιάζουν οι υπόλοιποι teenagers στη γηραιά ήπειρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία 10 παιχνίδια του με την Ντόρτμουντ, μονάχα σε ένα δεν έχει καταφέρει να βάλει το όνομά του είτε στους σκόρερ είτε στους δημιουργούς!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα