Μπάγερν Μονάχου: Έκλεισε τον μπακ της Άιντραχτ με 55 εκατ. ευρώ

Μπάγερν Μονάχου: Έκλεισε τον μπακ της Άιντραχτ με 55 εκατ. ευρώ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νέιθανιελ Μπράουν ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σε τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Νέιθανιελ Μπράουν στην Μπάγερν Μονάχου, όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο και μόνο τα τυπικά μένουν για να γίνει και με τη βούλα παίκτης της ομάδας.

Αναλυτικότερα ο οι Βαυαροί τα είχαν βρει εδώ και κάποιες εβδομάδες με τον διεθνή 23χρονο αριστερο μπακ ο οποίος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατάει στη Μπάγερν για πέντε χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι Άρσεναλ και Τσέλσι είχαν μπει στο... χορό για την απόκτησή του αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα, αφού ο Μπράουν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν. Έτσι και αναμένεται να γίνει μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2031 και θα ανακοινωθεί επίσημα. Καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας τα βρήκαν σε όλα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το deal αγγίζει τα 55 εκατ. ευρώ.

 

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως από τη μεταγραφή αυτή θα ωφεληθεί και η Νυρεμβέργη, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα