Ντόρτμουντ - Άιντραχτ 3-2: Ανατροπή και επιστροφή στην τετράδα

dortmund_1

bet365

Η Ντόρτμουντ νίκησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Βεστφαλία με 3-1, κάνοντας ανατροπή και επέστρεψε στην τετράδα της Bundesliga, ούσα στο +1 από τη Λειψία.

H μάχη στήθος με στήθος της Ντόρτμουντ με τη Λειψία για την τετράδα συνεχίζεται. Η Μπορούσια βρέθηκε να χάνει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όμως έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 3-1, πανηγύρισε τρίτο διαδοχικό τρίποντο και επέστρεψε στην 4η θέση. Στους 50 βαθμούς οι Βεστφαλοί, στο +1 από τους Ταύρους, με τις δυο ομάδες να έχουν παίξει από 26 παιχνίδια. Στην 6η θέση οι Αετοί, στο -10 από την τετράδα.

Στο 13ο λεπτό η Άιντραχτ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μαρμούς σούταρεμ ο Μάιερ απέκρουσε αλλά ο Γκέτσε πήρε το ριμπάουντ και με σουτ άνοιξε το σκορ, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του. Η Μπορούσια πίεσε για την ισοφάρισε και έβαλε... στα δίχτυα τους φιλοξενούμενους. Στο 17' ο Κοχ έκοψε τον Ρόις πριν εκτελέσει, ένα λεπτό αργότερα ο Πάτσο έδιωξε την μπάλα πάνω από τη γραμμή έπειτα από κεφαλιά του Φίλκρουγκ και στο 27' ο Αντεγέμι σούταρε άουτ.

Η «απάντηση» ήρθε τελικά στο 33'. Ο Μάλεν έκανε ατομική ενέργεια, γύρισε την μπάλα προς τον Αντεγέμι, ο οποίος ισοφάρισε με πλασέ. Η ανατροπή έγινε στο 81', όταν ο Μπραντ εκτέλεσε το φάουλ και ο Χούμελς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 90’ ο Μπάινο Γκίτενς κέρδισε πέναλτι από τον Κοχ και ο Τσαν το μετουσίωσε σε γκολ για το 3-1, τελειώνοντας το παιχνίδι.

Βαθμολογία:

bundesliga table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα