Μπάγερν: Ανακοίνωσε τον Θαραγόθα

Μπάγερν: Ανακοίνωσε τον Θαραγόθα

Ανδρέας Σουλάι
Θαραγόθα στην Μπάγερν

bet365

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν με κάθε επισημότητα είναι ο Ισπανός εξτρέμ της Γρανάδα, Μπράιαν Θαραγόθα.

«Βαυαρός» και με τη... βούλα ο Μπράιαν Θαραγόθα. Με επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα του Μονάχου γνωστοποίησε ότι έκανε δικό της τον 22χρονο εξτρέμ της Γρανάδα, δαπανώντας ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αποκαλύπτουν τα γερμανικά Μέσα, η Μπάγερν πείστηκε από τις εμφανίσεις του Ισπανού με τη Γρανάδα και αποφάσισε να «σπάσει» τη ρήτρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ που είχε στο συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα ο 22χρονος ακραίος επιθετικός.

Μένει στη Γρανάδα μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός

Η Μπάγερν μάλιστα αποφάσισε να βοηθήσει τη Γρανάδα, αφήνοντας τον Θαραγόθα στην Ισπανία έως το τέλος της σεζόν, με τον 22χρονο να αναμένεται να παίξει καθοριστικό παράγοντα στον στόχο της παραμονής που έχει τεθεί από τον σύλλογο.

Ο Θαραγόθα έχει φέτος 14 εμφανίσεις με 5 γκολ και 2 ασίστ, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει λόγω της μεγάλης του εμφάνισης απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα